Op vrijdagavond 13 december a.s. organiseert de TMG-commissie een kerstavond voor jong en oud!

Waar: Koningskerk, Julianastraat 88, Langerak
Wanneer: 19.30-20.45 uur, na afloop koffie, thee en limonade

Musica4Kids is een kinderkoor dat op projectbasis zingt in Langerak. Het kerstproject wordt afgesloten met de uitvoering van een kerstspel: De stralende ster van Bethlehem!

Het koor His Inspiration uit Meerkerk werkt mee aan deze avond en een samengesteld Combo zal de samenzang begeleiden. Samenzang en liedjes van de kinderen en het koor worden afgewisseld met spontaan toneel! Een kerstbeleving voor jong en oud!

…in die tijd werd er een bevel van keizer Augustus bekend gemaakt. Hij wilde alle inwoners van het Romeinse rijk laten tellen. Iedereen moést geteld worden in de plaats waar zijn familie vandaan kwam. Daarom gingen alle mensen op reis…

De toegang is gratis, maar er zal wel een collecte gehouden worden ten behoeve van de onkosten.
De tel-ambtenaren Primus, Secundus en Tertius zullen u keurig begroeten bij aankomst in Bethlehem!! Welkom!

Stralende ster van BethlehemDe stralende ster van Bethlehem